Productes Serveis Idioma   Contactar/On som

Butaques Alfa Beta Lambda Omega Rho
Grades telescòpiques


Les graderies telescòpiques són una gran opció per a espais pol.livalents, ja que obertes són una graderia de butaques i plegada ocupa aproximadament un metre de profunditat, deixant davant seu un gran espai per a realitzar tot tipus d'activitats. També hi ha la possiblitat de moure les graderies d'un lloc a un altra.

 

Butaques


Les butaques s'instal.len directament al terre o sobre les graderies telescòpiques. Disposem de diversos models amb diferents variants que s'adapten segons les necessitats del client. Hi ha diversos tipus d'accessoris que s'adapten a la butaca estandard.

 

Mobiliari universitari


Per a les aules, disposem d'un seguint de seients, pupitres i taules que es poden realitzar en diversos acabats i materials.

 

Instal.lacions Esportives


Per als centres esportius oferim diverses possibilitats que es poden combinar o utilitzar totalment per separat, que van des de seients de plàstic o fusta fins a butaques per a la llotja

 

Instal.lacions Especials


Per a equipaments, sales i locals on és necessari realitzar butaques exactament iguals a les antigues o bé de nova planta amb unes caracterísques epecials i potser úniques, Catseient ofereix la possibilitat de clonar o realitzar butaques a mida.

 

Cadires i seients modulars


Disposem d'un seguit de cadires en diversos acabats i accessoris per a sales d'espera, reunions, formació, etc. Poden dur braços per a lectoescriptura, anar lligades l'una a l'altra, etc.

 

 

 

Catseient, sl - Camí de Llussà, 34 - 08251 Santpedor (Barcelona) - Tel. 600 570 891 - E-mail: info@catseient.cat     -     Avís legal